Вести што го содржат тагот Македонија

Кадетите пред осмина финале, но постои и „подмолно“ сценарио

1/8 Финалето е практично обезбедено, но теоретски постојат и поинакви сценарија

Прочитај повеќе

СЕРАФИМОВ: Оставаме срце на терен!

Се креваме од натпревар во натпревар, ќе биде подобро - Мартин Серафимов

Прочитај повеќе

КАДЕТСКО СП: Практично сме во 1/8 финале!

Македонија го совлада Бахреин е практично е во 1/8 финале

Прочитај повеќе

Треба да „кликнеме“ за осмина финале

Македонија денеска игра за пласман во 1/8 финалето на Светското првенство

Прочитај повеќе

KAДЕТСКО СП, 3 КОЛО: Денеска се сите на терен, распоред, ЛИНК

Распоред на натпревари од трето коло на Кадетското СП. Влезот во салите е бесплатен

Прочитај повеќе