Вести што го содржат тагот Македонија

Отпосле ќе боли и пече пропуштената шанса

Македонија прв пат од 2009 не обезбедила пласман во главната рунда на големо натпреварување на кое настапила

Прочитај повеќе

СТОИЛОВ: Ракомет се игра и кога Кире се менува на бавната страна

Имаме проблем кога Кире се менува на побавната страна

Прочитај повеќе

Македонија не успеа, ќе игра Президент Куп

Поразот од Исланд не смести на четврто место во групата и викендов ќе играме Президент Куп.

Прочитај повеќе

Денеска е тој ден, за ова сме овде на СП

Денеска нема млад и стар и можам - не можам.

Прочитај повеќе

Митревски: Или да се игра со срце, или да не се игра воопшто

Голманот критички настроен кон своите помлади колеги

Прочитај повеќе