Вести што го содржат тагот Македонија

Шпанија ги освои Медитеранските Игри

Спушетна завесата на Медитеранските Игри

Прочитај повеќе

Kaдетите го разбија Кувајт и завршија на 10 место

Кадетите ги завршија Медитеранските Игри на 10 место

Прочитај повеќе

Кадетите ќе играат за 10 место во Атина

Македонските кадети утре ќе го бранат 10 место на Медитеранските Игри

Прочитај повеќе

Mакедонија убедливо против С. Арабија

Македонските кадети ја преслушаа Саудиска Арабија

Прочитај повеќе

Кадетите целосно потфрлија во Атина

Нов висок пораз на македонските кадети

Прочитај повеќе