Вести што го содржат тагот Македонија

Македонија - Португалија ќе ја има и на ТВ

Македонија денеска игра натпревар во 1/8 финалет на Светското кадетско првенство

Прочитај повеќе

ЛИНК и Распоред на натпревари од 1/8 финалето на СП

Распоред на натпреварите од 1/8 финалето Светското првенство

Прочитај повеќе

АНАЛИЗА: Кои се и што играат Португалците?

Македонија утре игра со хитот на првенството, но кои се и што играат Португалците?

Прочитај повеќе

ГЛИГОР ГАЈИЌ: Мораме да се свестиме, вака не оди

Имаме уште една шанса за поправен

Прочитај повеќе

Брестовац: Пребрзи се, не можевме да ги стигнеме

Македонија немаше никаква шанса со брзите Јапонци

Прочитај повеќе