Вести што го содржат тагот Кил

Сагосен пристигна во Кил

Норвежанецот не е ни пет дена во Кил, а веќе се чувствува(л) како дома

Прочитај повеќе

Кил го обиколи светот за седум месеци

Кил пресмета колку километри минал за само седум месеци во корона сезоната

Прочитај повеќе

Кил му дава шанса на Ериг

Кил годинава ќе му даде шанса на свој питомец

Прочитај повеќе

Зарабец не е невозможна мисија, но...

Словенецот не е на пат за Скопје, но би можел да биде

Прочитај повеќе

Му се „смееја“ на ЕХФ, а закажаа „Ф4“ во февруари

Фајнал Фор од ЛШ во декември не е добра идеја, а Ф4 во февруари - е добар потег?

Прочитај повеќе