Вести што го содржат тагот Кил

Кил и Флензбург бараат да се откаже СП Египет!

Претставници на двата најдобри германски клуба во заедничко интервју побараа да не се игра СП Египет

Прочитај повеќе

Кил не верува дека ЛШ ќе се игра во септември

Во Кил се скептични дека ЛШ ќе може да се игра во септември

Прочитај повеќе

Кил без крило два месеца

Едното крило го проадоа, другото се повреди

Прочитај повеќе

ВЕСТИ: Трошки со шест нули, Бинго во Спортинг...

Дневна доза на кратки вести од ракометна Европа

Прочитај повеќе

Kил продаде еден врвен бек

Трансфер најавен, па откажан, сега конечно реализиран

Прочитај повеќе