Вести што го содржат тагот медали

Токио 2020: Медалите се од рециклирани мобилни телефони

Повеќе од 6.000.000 мобилни телефони се употребени за изработката на медалите за ОИ

Прочитај повеќе

Вардар на прием кај премиерот Заев

Новиот европски првак беше гостин на највисоките државни функционери

Прочитај повеќе