Вести што го содржат тагот Приштина

Вардар победнички од Приштина

Вардар со позитива се враќа од гостувањето во Приштина

Прочитај повеќе

Кузманоски во трансфер преговори

Рубин Кузманоски со успех ја води Приштина, но има заинтересираност од неколку клуба за трансфер

Прочитај повеќе

Кузманоски потворно е хит на Косово

Благодарение на македонскиот тренер, драстично подмладениот тим на Приштина одново ќе се бори за шампионска титула

Прочитај повеќе

Кузманоски се договори со Приштина

Македонскиот тренер по освојувањето на двојната крунда доби нов договор

Прочитај повеќе

Кузманоски со двојна круна на Косово

Рубин Кузманоски ја освои двојната круна со екипата на Приштина

Прочитај повеќе