Вести што го содржат тагот Квалификации за ЕП

Небо и земја во квалификациите за ЕП 2020

Огромни разлики во квалитет се видоа во првото коло од квалификациите за женското ЕП

Прочитај повеќе

ЕХФ СЕ ПОПРАВА: Шанса плус за кадетите за ЕП, за јунорите за СП

ЕХФ воведува дополнителни квалификации за ЕХФ Еуро и Младинските СП

Прочитај повеќе

Житњиков на операција

Русинот ги пропушта двете средби од квалификациите

Прочитај повеќе

Паднаа и големите Франција и Шпанија

Данска доби звучно друштво во клубот на поразени и посрамени фаворити

Прочитај повеќе

Гледајте денеска: Македонија против Исланд, квалификации за ЕП

Ден резервиран за квалификации за ЕП 2020

Прочитај повеќе