Вести што го содржат тагот Бараж

Шведска и Полска, чекајте не... ДОАЃАМЕ!!!

Македонија и Чешка го комплетираа својот двобој за пласман на СП 2023

Прочитај повеќе

Денеска е денот, денеска играме за место на СП!

Македонија вечерва втор пат ќе вкрсти ракавици со Чешка

Прочитај повеќе

Словенија по чудо во Крагуевац

Словенците се надеваат на чудо и пласман на СП Полска и Шведска

Прочитај повеќе

Митревски: Да ја играме нашата игра, најдобро што можеме

Да ја играме нашата игра најдобро што можеме

Прочитај повеќе

Миркуловски: Шансите ни се 50-50

Филип Миркуловски смета дека шансите се подеднакви

Прочитај повеќе