Вести што го содржат тагот Супер глоуб

Официјално откажан Супер Глоуб 2020

Се беше јасно уште во април, но ИХФ се држеше за сламката се до денеска

Прочитај повеќе

Повторно одложен Супер Глоуб 2020

Официјалното светско клупско првенство, е повторно одложено и најверојатно нема ни да се одржи

Прочитај повеќе

Барса го одбрани тронот на Супер Глоуб

Барса е победник на Светското клупско првенство

Прочитај повеќе

Вардар си доаѓа со бронза и утешна награда

Вардар со бронза и 150.000 долари се враќа од Дамам

Прочитај повеќе

Против Ал Вехда за 150.000 долари

Вардар утре ќе игра за трето место и утешна, но богата награда

Прочитај повеќе