Вести што го содржат тагот СФ

DARK 2 (2019)

Германска ТВ Серија

Прочитај повеќе

MORTAL ENGINES (2019)

СФ - Авантура што всушност е подобра отколку што на прв поглед се чини

Прочитај повеќе

Glass (2019)

Брус Вилис и Самуел Л. Џексон, повторно во тандем...

Прочитај повеќе

BIRD BOX (2018)

Сандра Булок и Џон Малкович во новиот сф-хорор

Прочитај повеќе

ВИДЕО: GODZILLA KING OF MONSTERS (2019)

Јапонската легенда по 35 пат се враќа на големото платно

Прочитај повеќе