Вести што го содржат тагот Билети

Билети за Македонија - Португалија во продажба

Денеска почнува продажбата на билети за натпреварот Македонија - Португалија

Прочитај повеќе

Ден поблиску до мечот на „Сите Ѕвезди“

Спектаклот „Сите ѕвезди“ промовиран и со прес конференција

Прочитај повеќе

Билетите во Краков, како „алва“, но само за едната група

Едната група во Краков е популарна, другата - не

Прочитај повеќе

Од денеска билети за ол стар мечот на македонските репрезентативци

Купете си билет уште денеска, настанот не се пропушта

Прочитај повеќе

Билети за македонскиот ол стар спектакл од понеделник

На трети јануари во Скопје ќе ги видиме сите ѕвезди на македонската репрезентација на едно место

Прочитај повеќе