Вести што го содржат тагот Констанца

Од клупата на Работник, на клупата на Констанца

Романците најдоа замена за Звонко Шундовски

Прочитај повеќе

Шундовски се раздели со Констанца

Македонскиот тренер се раздели со романскиот клуб

Прочитај повеќе

Констанца и откажа на Струга, пред колапс е

Романскиот клуб веќе не е посакувана дестинација

Прочитај повеќе

Шундо најде замена за Митревски

Звонко Шундовски ангажираше познато име за голман на Констанца

Прочитај повеќе

Митревски потпиша за Работник!

Од неколкуте понуди, најдобра беше таа од дома

Прочитај повеќе