Вести што го содржат тагот Никола Митревски

Митревски: Не смееме никого да потцениме

Променетиот систем на играње го комплицира пласманот во вториот круг

Прочитај повеќе

Митревски: Ова ќе бидат и подготовки за СП

Македонија по 15 години во четврток одново ќе игра во Битола

Прочитај повеќе

МИТРЕВСКИ: Што и да смислат, спремни сме

Можеби ќе смислат нешто ново, но што и да смислат...

Прочитај повеќе

Митревски: Романците се таинствени, работат во „сенка“

Македонската репрезентација во понеделник ќе го има првиот собир, а интернационалците од денеска се во сала

Прочитај повеќе

Митревски доби силна конкуренција

Македонскиот репрезентативен голман повторно ќе се бори за улогата на прв голман во тимот на Констанца

Прочитај повеќе