Вести што го содржат тагот Раул Гонзалез

Микел Хансен: Раул виновен што сум (толку) добар

Минатата година беше тешка, сега пристапот е поинаков - Микел Хансен

Прочитај повеќе

Проклетството на „7 на 6“

Седум на шест, успевала на терен или не, на екипите што ја играат ќе им донесе само критики

Прочитај повеќе

Раул отворено за седум на шест, за младите...

Не играме седум на шест затоа што јас ја сакам таа игра, мораме така

Прочитај повеќе

РАУЛ: Бахреин не игра како Јапонија

Играта нема да биде како со Јапонија, но разликата би требало

Прочитај повеќе

Раул: Кој ќе оди на СП? На последниот тренинг

Селекторот ќе ги држи картите затворени до последен момент

Прочитај повеќе