Вести што го содржат тагот Олимписки игри

Кои екипи ќе играат квалификации за Олимписки игри?

Олимписки квалификации, како изгледа системот и кои екипи се кандидати за Париз 2024

Прочитај повеќе

Олимпијадата доби зелено светло за - отказ!

Олимписките игри во Токио, можеби нема воопшто да се одржат

Прочитај повеќе

Србија остана без Олимписки игри

Во Токио патуваат Унгарија, Русија, Шведска, Шпанија и ...

Прочитај повеќе

Чекор поблиску до Олимпијада

Ракометот на плажа за прв пат е дел од Младинските Олимписки Игри

Прочитај повеќе

Лос Анџелес ветува најзелени Олимписки игри

Лос Анџелес доколку стане домаќин на Игрите во 2024 година најавува користење на зелени технологии, обновливи извори на енергија, нула отпад и реупотреба

Прочитај повеќе