Вести што го содржат тагот Драган Ѓукиќ

АЕК потврди, Ѓукиќ е новиот тренер

Поранешниот селектор на Македонија и тренер на Вардар, седнува на ново жешко столче

Прочитај повеќе

Се разделија Драган Ѓукиќ и Израел

Смена на кормилото на израелските репрезентации

Прочитај повеќе

Драган Ѓукиќ нов селектор на Израел

Познато име ќе ја преземе репрезентацијата на Израел

Прочитај повеќе

Ѓукиќ ја одведе Татабања во Европа и го спаси проектот

Татабања е на бод од Европа, а проектот е „спасен“

Прочитај повеќе

КОЛУМНА: Пусти нек траје

Колумна на Драган Ѓукиќ

Прочитај повеќе