Вести што го содржат тагот Колумна

Зоран Кастратовиќ: Анализа СП - Бахреин

Анализа на Зоран Кастратовиќ на репрезентацијата на Бахреин, вториот противник на Македонија на СП

Прочитај повеќе

ГРЕГОР ЛИСЕЦ: Mенталитет, добар систем и врвна школа

Нашиот нов колумнист ќе се обиде да ви објасни каква е формулата по која во Словенија се произведуваат играчи

Прочитај повеќе

ЃОРЃИ НАЧЕВСКИ: На што треба да внимавате на ЕП

Колумна наменета за фановите што имаат намера посериозно да ги следат натпреварите на Европското првенство

Прочитај повеќе

МЛАДЕН МИЛЕТИЌ: See you in Croatia

Како изгледа Хрватска пред ЕП, прочитајте во колумната што за g-sport.mk ја напиша Младен Милетиќ, новинар на Вечерњи Лист

Прочитај повеќе

ЃОРЃИ НАЧЕВСКИ: Последна минута

Втора колумна на меѓународниот судија Ѓорѓи Начевски. Како од судиски агол се гледа на последната минута од натпреварот

Прочитај повеќе