Вести што го содржат тагот Колумна

Човекот наречен Уве и термините за Светско

Уве е типче што ги почитува сите правила, ама и нему му дојде преку глава

Прочитај повеќе

КОЛУМНА: Што можеме да очекуваме од СП?

Македонија наскоро ќе настапи на Светското првенство во Полска и Шведска

Прочитај повеќе

ЃОРЃИ НАЧЕВСКИ: Внимавајте! Има нови правила

Објаснување на новите правила што почнуваат да важат на први јули

Прочитај повеќе

КОЛУМНА: Пусти нек траје

Колумна на Драган Ѓукиќ

Прочитај повеќе

ХУНГАРОРИНГ: Паднавме, ајде сега да станеме!

Блог број три од Европското првенство во Унгарија

Прочитај повеќе