Вести што го содржат тагот РНЛ

РНЛ го избрка тренерот!

РНЛ го ослободи од сите обврски исландскиот тренер

Прочитај повеќе

Близнаците Гвардиола повторно во ист тим

Близнаците по пет години повторно ќе играат во ист клуб

Прочитај повеќе

Не е само Менса, уште играчи си одат од РНЛ

Нема само Мадс Менса Ларсан да ги напушти редовите на бившиот шампион на Германија

Прочитај повеќе

Менса Ларсен го менува РНЛ за Флензбург

РНЛ прави комплетна реконструкција на бековската линија

Прочитај повеќе

РНЛ се „засили“ со Јапонци

Новиот спонзор дојде со пакет Јапонци

Прочитај повеќе