Вести што го содржат тагот Кирил Лазаров

ЛАЗАРОВ: Благодарам за поддршката, ќе дадеме се од себе

Загубивме една битка, но војната не е загубена

Прочитај повеќе

ЛАЗАРОВ: Јапонија не смее да не успие, Исланд ме изненади

Капитенот на репрезентацијата повикува на внимателност пред следните дуели

Прочитај повеќе

Лазаров: Со патриотизам против недостатоците

Недостатокот на квалитет да се надополни со боебеност и патриотизам

Прочитај повеќе

Лазаров ги израдува дечињата на онкологија

Капитенот ги посети дечињата кои секојдневно бијат многу важна битка

Прочитај повеќе

Ласло Наѓ најави крај на кариерата

Во Египет 2021, ќе има само еден играч што играл на Египет 1999 - Кирил Лазаров

Прочитај повеќе