Вести што го содржат тагот Михал Јурецки

Јурецки веќе нема да (за)игра за Келце

Крај на сезоната за еден од најдобрите полски ракометар

Прочитај повеќе

Сензација во Полска: Јурецки ќе си оди од Келце

Еден од најдобрите играчи на полскиот шампион не се договори за продолжување на соработката

Прочитај повеќе

На Полска и откажаа и Јурецки и Јуркиевич

Новиот полски селектор е на големи маки. Му откажаа речиси сите ѕвезди

Прочитај повеќе