Вести што го содржат тагот Трансфери

ВЕСТИ: Германија доаѓа со нов селектор, трансфери...

Германија на ЕП ќе дојде со нов селектор, екс вардарецот Кантагрел ќе бара нов клуб...

Прочитај повеќе

Русија го укина преодниот рок за своите и белоруските играчи

Секој руски и белоруски играч што ќе сака да се врати назад, ќе му биде овозможено

Прочитај повеќе

Aдемар прв до Малашинскас

Литванецот е пред потпис со клуб од Шпанија

Прочитај повеќе

ТРАНСФЕРИ: Манге, Барбоса, Тилен Кодрин...

Преглед на последните трансфери од ракометна Европа

Прочитај повеќе

Ќе дојдат ли засилувањата во Мешков?

Белорусите потпишаа со пет нови играчи, но ...

Прочитај повеќе