Вести што го содржат тагот Трансфери

Татабања сака четири играчи од Е. Пелистер

Битолчани за следната сезона веројатно ќе мораат да составуваат нов тим

Прочитај повеќе

Секои три месеци нов клуб за вардарката Цвијиќ

Три клуба за девет месеци

Прочитај повеќе

Трансфери: Германија му верува на Гисласон, Берлин на Андерсон...

Селектиравме дел од поинтересните трансфери од ракометниот свет

Прочитај повеќе

Ѓер ги купува новите ѕвезди на Данска?

Две „бронзени“ ракометарки би можеле да ја сменат клупската средина

Прочитај повеќе

ТРАНСФЕРИ: Потпишуваа ПИК Сегед, Лимож...

Селектирани трансфери од ракометна Европа, погледнете кој - каде...

Прочитај повеќе