Вести што го содржат тагот Охрид

Охрид се раздели со Грузиецот

Охридскиот клуб и грузискиот ракометар не се договорија за обновување на соработката

Прочитај повеќе

Охрид доби нов претседател

РК Охрид продолжува напред, денеска доби нов претседател

Прочитај повеќе

Лазаров го откажа годинешниот камп

Кирил Лазаров го откажа годинешниот ракометен камп

Прочитај повеќе

Охрид го задржа столбот на одбраната

Првиот дефанзивец на Охрид, останува верен на клубот уште една година

Прочитај повеќе

Блажески продолжи верност кон Охрид

Охрид и Блажески е љубов што трае

Прочитај повеќе