Вести што го содржат тагот ЕХФ Куп

Достоен отпор на Куманово, заврши евро-авантурата

Куманово елиминирано од ЕХФ Куп

Прочитај повеќе

ВЕСТИ: ЕХФ ждрепка, суспензии, откази...

Суспензии во Унгарија, проблем со обложување во Русија, тежок противник за Куманово во ЕХФ Куп

Прочитај повеќе

Чаир утре во ждрепка за ЕХФ Куп

Скопскиот тим за прв пат ќе излезе на меѓународна сцена

Прочитај повеќе

ЕХФ почна да го менува распоредот

Поради лошите услови, ЕХФ помести две кола во ЕХФ Куп ,прашање е кога ќе почна да се поместува цела сезона

Прочитај повеќе

Лазаров решеташе, бодовите за Кузмановски

Одлична партија на Лазаров, но одлична партија и на Филип Кузмановски

Прочитај повеќе