Вести што го содржат тагот Трансфер

Мирко Мајиќ оди во ГРК Тиквеш

Црногорското крило се сели во Кавадарци

Прочитај повеќе

Кукоски го засилува Охрид

Искусниот бек има нов клуб

Прочитај повеќе

Од Е. Пелистер заминаа Ојлески, Кукоски, Суси, Хосни...

Почна реконструкцијата на битолските екипи

Прочитај повеќе

Охрид преговара со голман од БиХ

Нов голман се спрема за пат кон Охрид

Прочитај повеќе

Кил купува играч од „македонскиот“ мундијал

Кил заинтересиран за играч од кадетскиот мундијал во Македонија

Прочитај повеќе