Вести што го содржат тагот Трансфер

Дутра не се враќа во Вардар

Бразилскиот ракометар продолжува со авантурата на Блискиот Исток

Прочитај повеќе

Се засили и Е. Пелистер 2

Повртаник во Битола. Е. Пелистер 2 информираше за нов играч

Прочитај повеќе

Бутел го задржа српскиот пивот

Бутел Скопје ја продолжи соработката со српскиот пикер

Прочитај повеќе

Анте Гаџа е опција за Е. Пелистер

Македонскиот првак продолжува да бара засилувања за следната сезона

Прочитај повеќе

Бутел Скопје се засили со голман

Бутел Скопје ангажираше искусен голман за следната сезона

Прочитај повеќе