Вести што го содржат тагот Трансфер

Бутел го задржа српскиот пивот

Бутел Скопје ја продолжи соработката со српскиот пикер

Прочитај повеќе

Анте Гаџа е опција за Е. Пелистер

Македонскиот првак продолжува да бара засилувања за следната сезона

Прочитај повеќе

Бутел Скопје се засили со голман

Бутел Скопје ангажираше искусен голман за следната сезона

Прочитај повеќе

Вардар се „ослободи“ од Јан Чувара

Полското крило замина од Вардар

Прочитај повеќе

Олимпијакос го доведе Слишковиќ

Хрватскиот бек Германија ја менува за Атина

Прочитај повеќе