Вести што го содржат тагот Трансфер

Металург ќе преговара со Шпенде

Словенецот утре ќе допатува на финални преговори со македонскиот клуб

Прочитај повеќе

Дисингер потпиша за Вардар

Германецот следните две години ќе биде ракометар на македонскиот клуб

Прочитај повеќе

Аморим продолжи со Ѓер

Македонската снаа нема да ја прекине кариерата, останува активна и во следните две години

Прочитај повеќе

Гедбан ќе го пропушти и Веспрем

Алжирецот нема добиено виза и нема да патува со тимот во Веспрем

Прочитај повеќе

Гедбан доби сертификат, Вардар доби голман

Минати се сите мостови, сега на ред се формалностите

Прочитај повеќе