Вести што го содржат тагот Трансфер

Мојсовски: Бутел, договорено!

Со исто крила ќе лета скопскиот клуб и догодина

Прочитај повеќе

Радовиш продолжи со тројца од својата школа

Тројца „питомци“ на Радовиш го продолжија договор со матичниот клуб

Прочитај повеќе

Aлекс Душебаев си оди од Келце?

Директор на полски клуб вели дека Шпанецот ќе дојде кај нив

Прочитај повеќе

Ристовска доби договор и конкуренција

Руска репрезентативка доаѓа во клубот од Москва

Прочитај повеќе

Чупиќ останува во Вардар

Убава вест од „црвено-црниот“ табор

Прочитај повеќе