Вести што го содржат тагот Трансфер

ЦСКА ги краде играчите на Ростов

Две познати имиња го сменија Ростов за Москва

Прочитај повеќе

Тиквеш донесе пикер од Прилеп

Кавадарчани влегоа во друштвото на екипи што се засилува за следната сезона

Прочитај повеќе

Мојсовски: Бутел, договорено!

Со исто крила ќе лета скопскиот клуб и догодина

Прочитај повеќе

Радовиш продолжи со тројца од својата школа

Тројца „питомци“ на Радовиш го продолжија договор со матичниот клуб

Прочитај повеќе

Aлекс Душебаев си оди од Келце?

Директор на полски клуб вели дека Шпанецот ќе дојде кај нив

Прочитај повеќе