Вести што го содржат тагот Трансфер

Кастратовиќ се раздели со Мадар

Заврши осумесечниот ангажман

Прочитај повеќе

Петриќ на местото на Талески во Вардар

Замената за Талески доаѓа од Партизан

Прочитај повеќе

Мирко Мајиќ оди во ГРК Тиквеш

Црногорското крило се сели во Кавадарци

Прочитај повеќе

Кукоски го засилува Охрид

Искусниот бек има нов клуб

Прочитај повеќе

Од Е. Пелистер заминаа Ојлески, Кукоски, Суси, Хосни...

Почна реконструкцијата на битолските екипи

Прочитај повеќе