Вести што го содржат тагот Келн

Вардар се пријави во Келн

Вардар прв пристигна во базата во Келн

Прочитај повеќе

Билети за Келн и во фан шопот на Вардар

​Вардар објави дека билети за Келн од денеска можат да се купуваат не само онлајн туку и во фан шопот во „Јане Сандански„

Прочитај повеќе

Ждрепката за Вардар е во среда

Вардар ќе го дознае противникот во среда на пладне

Прочитај повеќе

Дојде големиот ден за Вардар

Попладнево во „Јане Сандански“, Вардар ќе игра за пласман на „Ф4“ во Келн

Прочитај повеќе

Хрватски предлог: Скопје да биде како Келн

Македонија ги освои гостите, сакаат секоја година Ф4 да се одржува во Скопје

Прочитај повеќе