Вести што го содржат тагот Келн

Продадени 400.000 билети за СП Германија и Данска

Билети за Минхен има, но ако се пласираме во Келн, тогаш ќе има проблем да се дојде во влезница

Прочитај повеќе

Продадени 150.000 билети за СП Германија и Данска

Дека салите на СП ќе бидат полни, немаше сомнеж. Организаторите уште од сега се фалат

Прочитај повеќе

ПСЖ-Нант: Дрим тим или циркуска атракција

Ако играат имињата, тогаш Нант нема шанси

Прочитај повеќе

Вардар се пријави во Келн

Вардар прв пристигна во базата во Келн

Прочитај повеќе

Билети за Келн и во фан шопот на Вардар

​Вардар објави дека билети за Келн од денеска можат да се купуваат не само онлајн туку и во фан шопот во „Јане Сандански„

Прочитај повеќе