Вести што го содржат тагот Келн

Брест е ОК, но Скопје е нашиот Келн

Балканските новинари би биле најсреќни ако СЕХА Ф4 се одржува во Скопје

Прочитај повеќе

„Ф4“ се чекираше во Келн, до 2024 година

Шампионскиот пехар во ЛШ ќе се доделува во Ланксес Арена

Прочитај повеќе

Продадени 400.000 билети за СП Германија и Данска

Билети за Минхен има, но ако се пласираме во Келн, тогаш ќе има проблем да се дојде во влезница

Прочитај повеќе

Продадени 150.000 билети за СП Германија и Данска

Дека салите на СП ќе бидат полни, немаше сомнеж. Организаторите уште од сега се фалат

Прочитај повеќе

ПСЖ-Нант: Дрим тим или циркуска атракција

Ако играат имињата, тогаш Нант нема шанси

Прочитај повеќе