Вести што го содржат тагот Келце

Кузмановски добива соиграч од Келце

Еден десен бек помалку во стројот на Талант Душебаев

Прочитај повеќе

Kелце стана уште посилен

Тројца Душебаеви ќе има на теренот на следниот меч на Келце

Прочитај повеќе

Душебаев: Сега е на ред Париз да падне

Келце ја победи двапати Барса, сега брка нова историја - да го победи и ПСЖ.

Прочитај повеќе

Игор Карачиќ ќе добие понуда од Келце

Игор Карачиќ ќе добие нова понуда од Келце, Бранко Вујовиќ исто

Прочитај повеќе

Страшен Келце, уште пострашен ПСЖ...

Келце ја победи Барса во Блау Грана, а ПСЖ го декласираше Порто

Прочитај повеќе