Вести што го содржат тагот Келце

Келце потпишува договори на сред терен

Симон Сичко останува верен на Келце до 2027

Прочитај повеќе

Келце купи анонимен Швеѓанец

Шведскиот ракометар игра во последнополасираниот клуб во втората лига на Шведска

Прочитај повеќе

Келце ќе го позјамува Додиќ, купи нов играч

Српскиот ракометар кој израсна во „Автокоманда“ нема да го облече веднаш дресот на Келце

Прочитај повеќе

Додиќ го засилува Вардар?

Српскиот бек што играше во Металург и Охрид, пред ваќање во Македонија

Прочитај повеќе

Игор Карачиќ уште три години во Келце

Хрватскиот бек останува во Полска и во следните три години

Прочитај повеќе