Вести што го содржат тагот Металург

Хрватски бек доаѓа во Металург

Четврти нов играч во „Автокоманда“

Прочитај повеќе

Чантурија потпиша за Металург

По девет години, Грузиецот се враќа на местото каде што се почна

Прочитај повеќе

Mеталург го доби спорот за Танкоски

Металург ќе го задржи централниот бек

Прочитај повеќе

Металург: Серафимов и Арсеновски не одат во Вардар

Металург нема да ги испрати репрезентативците во Вардар

Прочитај повеќе

Металург го купи најдобриот од лански Пелистер

Металург најде замена за Бојан Маџовски

Прочитај повеќе