Вести што го содржат тагот Металург

КЛ7 и Металург со пехарите од првиот турнир

Одржан првиот меѓународен турнир за млади категории во организација на КЛ7

Прочитај повеќе

Металург запиша пораз од Ним

Некомплетниот Металург не можеше да (из)држи ритам со Французите

Прочитај повеќе

Металург замина на калење во Франција

Металург зимските подготовки ќе ги реализира во Франција

Прочитај повеќе

Деблокирана сметката на Металург!

Металург е на пат да излезе од бездната

Прочитај повеќе

Mеталург го збриша Работнички

Металург игра во се подобра форма

Прочитај повеќе