Вести што го содржат тагот Металург

Металург поразен од Нексе во Нашице

Металург поразен на контролата во Нашице

Прочитај повеќе

Војводина поведе и победи со Металург

Металург одличен во првиот дел со првата постава во игра, во вториот повеќе комбинаторики и Војводина стигна до победа

Прочитај повеќе

Металург моќно против Војводина

Металург ја игра првата контрола и по 30 минути доминира на натпреварот со Војводина

Прочитај повеќе

Португалецот на Металург се сели во Германија

Поранешниот играч на Металург сега има нов клуб, во Германија

Прочитај повеќе

ЕХФ Трансфери: Менуваа неколку екс играчи на Металург и Вардар

ЕХФ вести и занимливости

Прочитај повеќе