Вести што го содржат тагот Металург

Актуелно

Шпенде е пред долга пауза?

Металург има голем проблем

Прочитај повеќе

СЕХА: Брест повторно чекор пред Татран

Мешков ја збриша Војводина, Стеауа победи во Љубушки

Прочитај повеќе

Рибеиро си најде нов клуб

Довчерашниот ракометар на Металург брзо си најде нов клуб

Прочитај повеќе

Металург и Јоновски купуваат на иста тезга

Ратинген и Металург купуваа од ист клуб

Прочитај повеќе

Металург купи дефанзивен „џин“

Металург купи големо засилување од Хрватска

Прочитај повеќе