Вести што го содржат тагот Вардар

Вардар си доаѓа со бронза и утешна награда

Вардар со бронза и 150.000 долари се враќа од Дамам

Прочитај повеќе

Против Ал Вехда за 150.000 долари

Вардар утре ќе игра за трето место и утешна, но богата награда

Прочитај повеќе

Болен и скап пораз на Вардар

Вардар елиминиран од Кил во полуфиналето на Супер Глоуб

Прочитај повеќе

Почнува вистинското: Вардар против Кил на Супер Глоуб

Вардар денеска игра полуфинале на Супер Глоуб

Прочитај повеќе

Вардар се чекираше во полуфиналето

Вардар се пласираше во полуфиналето на Супер Глоуб

Прочитај повеќе