Вести што го содржат тагот Вардар

Mартинс во Вардар, дали е (не)возможна мисија?

Порто нема намера да го ослбоди централниот бек што го бара Вардар

Прочитај повеќе

ТРАНСФЕРИ: Аџиќ, Никитина, Дамњановиќ...

Долг список на кратки вести и трансфери

Прочитај повеќе

Вардар се засилува со бек од Порто

Португалец треба да биде замената за Сташ Скубе во Вардар

Прочитај повеќе

Вардар доведе и голман од Франција

Вардар најде замена за Гедбан и Кугис, голман од Франција ќе го пополни местото

Прочитај повеќе

Пелко го менува Вардар за Шпанија

Словенечкиот пикер на Вардар се сели во Шпанија

Прочитај повеќе