Вести што го содржат тагот ЕХФ

Драган Начевски „ослободен“ од должностите во ЕХФ

ЕХФ го разреши Драган Начевски од должностите

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Две Македонки со европски пехар!

ЕХФ го додели првиот победнички пехар сезонава.

Прочитај повеќе

ЕХФ воведува ВАР, си додели вајлд карта и додели организација на ЕП

Одлуки на Извршната комисија на ЕХФ

Прочитај повеќе

Ново: Тренерите ќе предизвикуваат судиски одлуки

ЕХФ воведува мали новитети во играта, се однесуваат на судењето

Прочитај повеќе

ЕХФ реагира кон данската ТВ2: Нема докази за местење резултати

Виена реагира на извештаите на данскиот медиум

Прочитај повеќе