Вести што го содржат тагот ЕП 2022

Холандија доаѓа на ЕП Македонија, на пат се Полска, Франција...

Денеска се играа квалификации за ЕП 2022. Списокот на учесници почна да се кристализира

Прочитај повеќе

КОЛУМНА: Пусти нек траје

Колумна на Драган Ѓукиќ

Прочитај повеќе

КОЛУМНА: Заврши најчудното ЕП, што научивме годинава?

Заврши ЕП, по што ќе остане запаметено

Прочитај повеќе

Стеинс искуба бод за Холандија од Хрватите

Нерешено одиграа на својот последен меч на ЕП, репрезентациите на Хрватска и Холандија

Прочитај повеќе

Исланд посилен за Палмарсон, Елисон и Јонсон

Тројца капиталци се враќаат во тимот на Исланд по изолацијата

Прочитај повеќе