Вести што го содржат тагот Талант Душебаев

Дојде ли времето за Талант во Вардар?

Наскоро ќе почне лицитацијата со името на новиот тренер на Вардар

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Победничкиот танц на Душебаев, бесценето

Гарантирано ќе ви го разубави денот

Прочитај повеќе

Изјава на денот: Талант Душебаев

Прочитајте што изјави тренерот на Келце за транспарентот во „Јане Сандански“

Прочитај повеќе

ИЗЈАВА НА ДЕНОТ: Талант Душебаев

Прочитајте што изјави тренерот на Келце за играта на повратникот во тимот, Владислав Кулеш

Прочитај повеќе

Зорман е нов асистент на Талант Душебаев

Тројца ракометари на Келце, вчера ја завршија играчката кариера

Прочитај повеќе