Вести што го содржат тагот ППД Загреб

ППД Загреб има само пет играчи

Ивица Обрван е вратен на почетната точка и почнува одново

Прочитај повеќе

Барса и Загреб, петка и глава

Некогаш финалињата на ЛШ беа резервирани само за нив

Прочитај повеќе

Два дена, два ангжамана: Обрван место Шола во ППД Загреб

Ивица Обрван е назначен за нов тренер на ППД Загреб

Прочитај повеќе

Чупиќ три сезони во ППД Загреб

Официјализиран трансферот на хрватското крило во ППД Загреб

Прочитај повеќе

Последна сезона на Чупиќ во Вардар?

Хрватското крило ја игра четвртата сезона во редовите на Вардар. Дали ќе има петта сезона, засега не се знае

Прочитај повеќе