Вести што го содржат тагот ППД Загреб

Вујовиќ се раздели со Загреб, но не поради Вардар

Веселин Вујовиќ не е веќе тренер на Загреб, но не е Вардар причината за нивната разделба

Прочитај повеќе

Вујовиќ: Не смеам да зборам, пак ќе ме казнат

ППД Загреб почна со тренинзи на отворено, засега не смеат во сала

Прочитај повеќе

Kостески се врати во ППД Загреб

Македонскиот играч повторно на тренинзи со Загреб

Прочитај повеќе

ППД Загреб почна со тренинзи

ППД Загреб денеска се врати на групни тренинзи

Прочитај повеќе

ППД Загреб денеска беше на тренинг!

Загрепчаните сакаа да фатат малку сонце

Прочитај повеќе